- Gresskar som vokser helt ut av universet!

Høsttakkefesten og Åpen gård under Økouka var en høydare! De omtrent 200 besøkende fikk oppleve gården i solskinn, vakkert pyntet av andelshaverne selv. På utekafeen kunne man få seg både varm suppe og søte kaker og også i år hadde vi ulike salgsboder; Kajas barneklær, honning, epler og annet godt fra gården og landhandleren Bakkal fra Heggedal sine velsmakende produkter var å få kjøpt. Og selvsagt: ingen fest på gården uten hønsebingo! Hønene har etterhvert lært seg spillereglene og gjør som de skal innenfor spillbrettet - til glede for alle som har gjettet på i hvilken rute bæsjen lander.

Andelslandbruksprosjektet til Oikos - Økologisk Norge tok turen innom oss. Les mer om høsttakkefesten og gresskarene våre i reportasjen de lagde her!

#åpengård #høsttakkefest #OikosNorge #gresskar #andelsgård #Kirkerudandelsgård #renmat #Reportasje

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
No tags yet.
Søk etter tags
Følg oss
  • Kirkerud Andelsgård