Åpen gård

23.09.2018

1/1
Please reload

Siste innlegg
Utvalgt innlegg

- Gresskar som vokser helt ut av universet!

October 12, 2017

Høsttakkefesten og Åpen gård under Økouka var en høydare! De omtrent 200 besøkende fikk oppleve gården i solskinn, vakkert pyntet av andelshaverne selv. På utekafeen kunne man få seg både varm suppe og søte kaker og også i år hadde vi ulike salgsboder; Kajas barneklær, honning, epler og annet godt fra gården og landhandleren Bakkal fra Heggedal sine velsmakende produkter var å få kjøpt. Og selvsagt: ingen fest på gården uten hønsebingo! Hønene har etterhvert lært seg spillereglene og gjør som de skal innenfor spillbrettet - til glede for alle som har gjettet på i hvilken rute bæsjen lander. 

 

Andelslandbruksprosjektet til Oikos - Økologisk Norge tok turen innom oss. Les mer om høsttakkefesten og gresskarene våre i reportasjen de lagde her!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Kirkerud Andelsgård

23.09.2018

Please reload

© 2017 Kirkerud Andelsgård

  • s-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now