Hurra! Vi har nettsider!


Kirkerud Andelsgård SA er ikke ferskinger på nettet, altså. Vi har allerede en åpen Facebook-side og en lukket en for årets andelshavere. Men alle er jo ikke på Facebook! Så idag, i anledning Åpen gård i Økouka 2017, lanserer vi endelig våre egne nettsider: kirkerudandelsgard.com!

Her finner du info om oss, du kan se bilder av både avling og andelshavere og få et inntrykk av hvordan det er å være en del av dette lille samfunnet. Vi vil jevnlig publisere nyheter og nyttig info, og oppskriftssidene håper vi at vokser seg store etterhvert.

Velkommen til å følge oss på veien videre!

#andelsgård #hjemmeside #lansering #økouka

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
No tags yet.
Søk etter tags
  • Kirkerud Andelsgård

© 2017 Kirkerud Andelsgård

  • s-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now