Åpen gård

23.09.2018

1/1
Please reload

Siste innlegg
Utvalgt innlegg

Hurra! Vi har nettsider!

September 30, 2017

 

Kirkerud Andelsgård SA er ikke ferskinger på nettet, altså. Vi har allerede en åpen Facebook-side og en lukket en for årets andelshavere. Men alle er jo ikke på Facebook! Så idag, i anledning Åpen gård i Økouka 2017, lanserer vi endelig våre egne nettsider: kirkerudandelsgard.com!

 

Her finner du info om oss, du kan se bilder av både avling og andelshavere og få et inntrykk av hvordan det er å være en del av dette lille samfunnet. Vi vil jevnlig publisere nyheter og nyttig info, og oppskriftssidene håper vi at vokser seg store etterhvert. 

 

Velkommen til å følge oss på veien videre!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Kirkerud Andelsgård

23.09.2018

Please reload

© 2017 Kirkerud Andelsgård

  • s-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now